Post by thedocotlaso on Feb 14, 2022 19:53:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код увеличаване на монети ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
War of Rafts: Crazy Sea Battle APK е невероятна екшън игра, публикувана от Casual Azur Games. Интересувате ли се от морски битки в морето?
Око и екип , мокра трева % дойде не. Неуспех
Беше забавна игра до тази последна актуализация. Разбира се, графиката е малко по-хубава и получавате повече оръжия за използване. Но не можете да намерите достатъчно хора, които да спасите, за да победите първия шеф! Ще деинсталирам този боклук.
След известно време става скучно 2 1/2 звезди
Забавно за игра, но рекламите спряха да се възпроизвеждат между нивата, така че не мога да премина на следващото ниво, докато рекламата не се пусне, така че не мога да премина на следващото ниво сега. Деинсталиране поради невъзможност за напредък
Мисля, че това е наистина забавна игра и наистина страхотна игра, така че за начало й давам три звезди.
Страхотна игра, играх цяла нощ и се забавлявах
Добавката ви е точно като играта. Хем забавно, хем приятно. Отлична работа.
Много и много реклами! Реклами практически всяка минута
Малко повече графики
Car Parking Multiplayer Simulation arpl
Добра игра, но понякога няма враг или ресурси и шефът има по-високо ниво, така че не може да победи шефа. Поправете това скоро. Благодаря за вашето сътрудничество
Не истински противници! Аз съм на ниво 31 и все още не съм виждал сал да играе играта или с над 24 войника на него. Харесвам играта и смятам, че е забавна, но къде са истинските хора?
War of Rafts: Crazy Sea Battle Аркаде odd
Нови актуализации и тъй като е по-нова. И не се отегчавам от него, обичам го, излиза с нови неща отново и отново
War of Rafts: Crazy Sea Battle እንቅስቃሴ ያለባቸው euub
Тази игра е гадна. Фалшива реклама в най-добрия случай. Шефът влиза в нещо, което изглежда е базиран на времето алгоритъм и Ако не можете да намерите достатъчно салове и да спасите достатъчно хора, преди да излязат, губите и трябва да гледате 30-секундно добавяне, за да опитате отново. Поставянето изглежда случайно, така че успех. нула звезди, ако това приложение заслужава, но аз дадох една, така че може би те могат да се подобрят. Не обвинявам разработчиците, обвинявам гладните за пари глупаци, които допуснаха всички добавки в играта, мислейки, че ще спечелят повече пари.
Доста добре, но имам нужда от възможност за пренареждане на саловете, имам леко ОКР и почти не издържам на вида на саловете след като, 4 нива. Моля, добавете това.
въпреки че е доста забавно и забавно, това е срещу играча. След всеки шеф показва реклама, която е досадна и когато искам добавка за отключване на нещо, тя не зарежда никаква😡
Загуба на пари, купих рекламите безплатно и все още получавам принудителни реклами след всяко ниво. Рестартирах приложението няколко пъти и нищо. Предстои ми да деинсталирам.Жалко, играта е доста забавна.
Преди обичах тази игра, така че преинсталирах, за да играя отново и почти не може да се играе. Движението е бавно и спира внезапно без причина, така че просто седите там и бъдете атакувани толкова тъжно, че беше добра игра. Деинсталиране.
Просто страхотна всестранна игра. Изключително забавно, пристрастяващо и много удовлетворяващо. Страхотна и уникална концепция, която в крайна сметка се получи, защото; отново, тази игра е много пристрастяваща и забавна игра, която е страхотна за игра. [Отговор до разработчика — Вие сте добре дошли.]
Обичам го толкова много, че трябваше да стана шеф 4 пъти. Благодаря за създаването на този вид игра, защото ми харесва. Ще му дам оценка 5/5 звезди.
War of Rafts: Deniz Muharebesi Arcade mngm
Твърде много реклама! Разбирам, че се издържаш от това. Но хайде след всяка игра реклама. Което можеш да пропуснеш, но трябва да го направиш 3 пъти, почти същото като го гледаш цял.
Добра игра, не скучна релаксираща игра
War of Rafts: Crazy Sea Battle - Gameplay Walkthrough Part 4 New Update (Android,iOS). Pryszard Android ...
Тази игра е супер. наистина е страхотно, че можем да победим други играчи. Всеки трябва да изтегли тази игра, много е добра
Толкова много реклами.
Забавна игра за убиване на времето
Доста добре, но рекламите са проблемът, защото на всички нива, които сте завършили, рекламите излизат. И е изостанал
Приложението За Android War of Rafts: Crazy Sea Battle, Разработено От CASUAL AZUR GAMES, Е Вписано В Категория Аркадни. Текущата Версия Е 0.25.4,
Много е забавно и някак отпускащо
Наистина забавна игра.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Аркаде xec
Лош или никакъв геймплей, без подобрения на саловете (ускоряване на скоростта, допълнително оръжие, допълнително пространство), битка с един противник. Геймплеят не излага никаква стратегия или най-малкото мислене или каквато и да е точка в постигането на нива
Много забавна игра! За момент. Стана скучно след около 6 рунда заради всички добавки и шефовете имаха над 400 души, а аз имах само 300!! Това наистина не ми хвана очите за добавката, но все пак го изпробвах и беше точно като добавката. Ето защо оценявам тази игра с 3 звезди за усилия.
Тази игра е скучна. Много скучно, не изтегляйте. Моля, не изтегляйте
Бавно и скучно. Твърде много реклами.
Много забавна, но доста лесна игра. За сметка на това плащането на $3 за премахване на реклами не отнема незадължителните реклами за захранване.
Направете така, че размерът на сала да е постоянен
Не съм играл дълго, но засега е страхотно. Много оригинално, не съм експерт, но ако има повече такива игри, не съм го виждал. PS Бях измамен с фалшива реклама за тази игра преди малко. Това е истинското нещо.
Средната игра убива време, но по-добре, ако можете да спечелите повече допълнителни платформи или да добавите история към играта
Trận chiến điên cuồng Trò chơi điện tử nurq
Обичам тази проста и релаксираща игра.
Реклами веднага. Реклами често. Кратко ниво. След това реклама. 30 секунди игра. След това реклама. Реклами реклами реклами.
Играта е добра, но като много игри днес е пълна с реклами, които развалят играта
Харесвам играта, искам линията, определяща ръба на зоната за игра, да е очертана в черно, защото съм далтонист и бих искал да мога да се движа по-бързо, тъй като изглежда малко бавно
Наистина ми харесва тази игра и е проста и забавна .🕹😎